Principala specialitate a firmei Poly-Slovakia s.r.o. este producerea de copertine gonflabile și furnizarea de soluții complexe în domeniul suprafețelor sportive artificiale.

În domeniul suprafețelor sportive, cooperăm cu liderii din domeniul producerii de gazon artificial și suntem în măsură să recomandăm și să livrăm suprafețe sportive ce îndeplinesc cerințele dumneavoastră și se potrivesc cel mai bine scopului urmărit. Fie că este vorba de tenis, fotbal, terenuri multi-uz, terenuri de golf sau locuri de joacă pentru copii, suntem în măsură să furnizăm un gazon artificial de înaltă calitate, estetic, durabil și cu cerințe de întreținere minime.

Gazonul artificial este soluția excelentă pentru orice aplicație unde este necesară o suprafață omogenă cu proprietați de joc stabile, durabilitate ridicată și cerințe de intreținere scăzute. În acest sector cooperăm cu distribuitori lideri ai domeniului, mai ales firma Polytan GmbH.

Brandul TerraGrassTM este alegerea noastră deoarece gazonul artificial produs sub acest nume oferă o remarcabilă combinație de inovație, disponibilitate la joc, performanță, durabilitate, rezistență a culorii și disponibilitate.