În zilele noastre adesea este scoasă în evidență importanța unui mod de viață sănătos, așa că este natural ca cererea de terenuri cu diverse utilizări să fie în continuă creștere. Printre grupurile ce manifestă un mare interes în terenuri cu multiple utilizări sunt municipalitățile și școlile, întrucât ele oferă o modalitate economică de a oferi o multitudine de sporturi în cadrul unei singure instituții.

Din punct de vedere tehnic, construirea unui gazon artificial multi-uz constituie o mare provocare; tenisul se joacă pe suprafețe mai dure și mai joase, în timp ce pentru fotbal este nevoie de un gazon mai moale și cu fire de iarbă mai înalte. Pentru a veni în întâmpinarea diverselor cerințe ale diferitelor sporturi, a fost necesară inventarea unei tehnologii ce să permită îndeplinirea condițiilor de joc cerute.

În urma unui laborios proces de dezvoltare, a fost posibilă combinarea acestor atribute surprinzător de bine și acesta este motivul pentru care vă putem oferi gazon sintetic multi-uz ce oferă mult mai mult decat beneficii de intreținere sau disponibilitate de joc indiferent de vreme. Gazoanele noastre artificiale sunt proiectate să includă caracteristici de securitate, absorbție a șocurilor, abrazivitate scăzută, viteză corespunzătoare, aderență a picioarelor și tracțiune a mingei.

În cadrul ofertei noastre există variații economice ale produselor multi-uz, umplute cu nisip sau dispuse pe straturi de cauciuc, ce constituie sistemul de bază pentru sporturile recreative. Sistemele mai avansate, cu un cost inițial mai ridicat, recompensează însă atât proprietarii cât și utilizatorii prin durata de viață mai mare și performanța sporită.